Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu

Ca proprietar al site-ului Internet, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca web page-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web-site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este specific ce fel de internet hosting vei avea nevoie pentru website-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți determine dacă site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Web hosting?

Shared internet hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Internet disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web page-uri treatment utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că web-site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza wholeă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un web-site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web page-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze website-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web page-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru internet site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de web hosting dedicat, atunci sperăm că website-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat web hosting, în standard, oferă site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web-site care nu practică măsuri de securitate solide, web page-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Management asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi gazduire site avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un particular de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu internet hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru internet site-ul dvs. Web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, swift și personalizat pentru website-uri mai mari (sau web page-uri care primesc mult trafic). Dacă ați început pe un approach de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța internet site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să faceți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on the net, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de website-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web-site care este mai immediate, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să confrontți enhance la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând internet site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un plan de găzduire comun ar putea potrivi internet site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare suggestion de proprietar al site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *